Book en tur i dag. 

Partybus fra oven

En dag med Podimo

Podimo havde arrangeret en personaledag for deres medarbejdere, hvor de kunne tænke på noget andet end arbejde, og have det sjovt sammen. Dagen startede med, at jeg hentede Podimo personalet i min gammel skolebus.
Alle var glade og spændte på at starte turen rundt i København. 

Podimo er en af Danmarks mest populære podcast-apps, og virksomheden havde besluttet at arrangere en personaledag for deres medarbejdere. Som en del af arrangementet havde de hyret skolebussen, og planlagt en rute, der inkluderede fire stop rundt i København. Medarbejderne var glade og spændte på den kommende dag, og humøret var højt, da de steg ombord på bussen.

Musikvideo på stranden

Efter at have samlet alle op, kørte vi mod Amagerstrand, hvor der var planlagt en optagelse af en musikvideo. Solen skinnede og humøret var højt, mens medarbejderne sang og dansede til musikken. Det var en fantastisk oplevelse at være med til, og alle var begejstrede for resultatet. 

Jeg er overbevist om, at alle, der har besøgt Amager Strand på en smuk solskinsdag, vil nikke genkendende til, at stedet er perfekt egnet til at optage en musikvideo. Her var Podimo-personalet samlet til optagelse af netop dette. Der var musik, dans og højt humør, mens medarbejderne samarbejdede for at skabe den bedst mulige video. Resultatet var imponerende, og medarbejderne var stolte af deres præstation.

En dag med Podimo

Da ØNDI ankom til min amerikanske skolebus, kunne jeg mærke, at de var spændte på at se, hvad jeg havde at tilbyde. Jeg havde forberedt bussen med et fantastisk lydanlæg og en lysinstallation, der ville give den perfekte stemning til musikvideoen. Da de først hørte lyden, og så lyset, var der ingen tvivl om, at de var glade for deres beslutning.

Musikquiz på Comedy zoo

Efter havefesten samledes alle igen i bussen, og vi fortsatte mod Comedy Zoo, hvor der var planlagt en musikquiz. På turen tilbage til København sang vi alle med på gamle klassikere som “Vågner i natten” og “De første kærester på månen”. Som chauffør kunne jeg mærke en fantastisk og tryg stemning, der bredte sig i bussen, og det var umuligt ikke at blive i godt humør. Den gamle gule skolebus skabte også glæde på gaden, hvor forbipasserende blev mødt af mange glade ansigter.

Da vi ankom til Comedy Zoo på Kompagnistræde 19, gik gæsterne ind, og jeg kørte videre til et andet sted for at vente på dem. Efter cirka 45 minutter ringede de og bad mig hente dem. Det virkede som om, at de alle var i godt humør og havde nydt oplevelsen på Comedy Zoo.

ØNDI foran partybussen

Det sidste stop

Det sidste stop på dagens tur var Søndermarken, hvor der blev spillet en omgang rundbold. Det var en fremragende afslutning på en allerede god dag. Jeg vil helt sikkert anbefale dette stop på fremtidige ture med bussen, da det passer godt til polterabend, familiefester eller fødselsdage. Det fungerede i hvert fald rigtig godt på denne dag. Efter at have løbet nogle kilometer og slået et par befriere kørte vi mod Vesterbro igen. Det var den perfekte afslutning på en god dag med Podimo.