Book en tur i dag. 

Partybus fra oven

Fra Partybus til TV-studie

Som ejer af en amerikansk skolebus er det altid spændende at se, hvad dagen bringer. Vores bus, som normalt kører som partybus eller specialkørsel til bryllupper og konfirmationer, blev for nylig brugt i en helt anden sammenhæng – nemlig til optagelserne af musikvideoen til MGP.

Dagen startede kl. 7 om morgenen, hvor jeg hentede bussen. Vi havde en aftale med redaktøren for MGP om at være i DR-byen kl. 8:30. Da vi ankom, havde holdet bag MGP gjort et stort tv-studie klar, så bussen kunne køre lige ind. Det var en fantastisk oplevelse at se vores bus midt i al den travlhed.

 

Det var tydeligt, at alle var glade og spændte på dagen, og det var en fornøjelse at se, hvordan de brugte bussen til at lave en fantastisk musikvideo. 

Der blev skudt scener både inden- og udvendigt på bussen, og det var fantastisk at se, hvordan det hele tog form.

Musikvideoen blev færdig efter en lang dag. Den er fantastisk og kan ses på DR.dk, YouTube eller tv-showet den 18. februar.

Vores amerikanske skolebus blev brugt til MGP, en oplevelse vi aldrig vil glemme. Det viser, hvor alsidig vores bus er. Vi er stolte af at have været en del af det og håber på flere oplevelser i fremtiden. Lej en amerikansk skolebus til enhver anledning som en perfekt partybus eller specialkørsel.

Skal du bruge bussen?

At se vores amerikanske skolebus blive brugt til noget så fantastisk som MGP var en oplevelse, som vi aldrig vil glemme. Det viser, hvor alsidig vores bus er, og hvor mange forskellige formål den kan bruges til. Vi er stolte af at have været en del af det, og vi ser frem til at se vores bus brugt til endnu flere fantastiske oplevelser i fremtiden. Hvis du overvejer at leje en partybus eller specialkørsel, så kan en amerikansk skolebus være det perfekte valg til enhver anledning.
Hvis du kan bruge vores bus, så tøv ikke. Skriv til os, og så finder vi en god løsning. Vi jagter sjove oplevelser og gode samarbejder.

Partybus fra oven