Book en tur i dag. 

Partybus fra oven

Klar til Partybus? –  bryllupskørsel
d.03-03-2023

En dag i en gammel gul amerikansk skolebus som bryllupskørsel var en uforglemmelig oplevelse. Vi ankom som aftalt kl. 15:45, og bussen var klar til at tage imod gæsterne til festen. Den ikoniske skolebus var pyntet op med flag på køleren og inde i bussen. Gæsterne var nemlig inviteret til en 2-års fødselsdag, men ingen af dem vidste, hvad der var i vente. Jeg var spændt på at se deres reaktioner, når de fik øje på brudeparet.

Fra fødselsdag til bryllup – overraskelsen og bryllupskørslen.

Festarrangørerne dukkede op i brudekjole og smoking og afslørede, at det i virkeligheden var en bryllupsreception, de skulle til. Alle var overraskede og begejstrede. Men de fleste tænkte godt tanken da de så på datoen. D. 3-3-2023 var nemlig en meget eftertragtet dag at blive viet i.  Gæsterne blev budt velkommen ombord, og vi kørte afsted i vores pyntede partybus.
Vi kørte lige så stille, som vi altid gør i den gamle bus. Det er sltid dejligt st se folks glade smil og begejstring når de ser bussen komme rullende.

Viet i skuespilhuset.

Efter 50 minutters kørsel ankom vi til skuespilhuset, hvor brudeparret skulle giftes. Mens de var inde i skuespilhuset og blev viet, forvandlede jeg bussen til en brudekaret. Jeg pyntede bussen med tyl, dåser og heliumballoner, så den var klar til at tage brudeparret og deres gæster med til den næste destination.

Festen fortsætter.

Efter vielsen vendte brudeparret og deres gæster tilbage til bussen, der nu var pyntet op til den store dag. De blev budt velkommen med champagne og feststemningen var i top. Vi kørte mod feststedet, hvor festen skulle fortsætte natten lang.

Alt i alt var det en fantastisk dag, og jeg var glad for at have været en del af den. Min partybus var en vigtig del af overraskelsen, og jeg var stolt af at have skabt en uforglemmelig oplevelse for brudeparret og deres gæster.